Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Traktorek kosiarka na prund :), ktoś coś?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Przem, post: 117158, member: 849"] To pierwsze pomiary, skosiłem lekko ponad 10ar ogródka, to powierzchnia czystego koszenia. Jazda pomiędzy krzewami, wytyczonymi ściezkami, pomieszczeniami gospodarczymi i pomniejszymi utrudnieniami. Skosiłem wszystko co zamierzałem, więc się udało :) . Wystartowałem z pełnym aku, temp. około 25C, trawa koszona na 2 z 7 poziomów, w części koszonej przsterzeni miała tydzień, w części ponad 2 tygodnie. Zrobiłem błąd, bo nie liczyłem ile poszło koszy, ale uzbierało się tego na przyczepce całkiem nie mało. /zdjęcie poniżej/. W czasie opróżniania kosza zatrzymywałem stoper, aby liczył czysty czas pracy kosiarki. Wyszło, że kosiarka pracowała lekko ponad 46 minut, /wg instrukcji powinna dać radę 45 minut/. Zakończyła pracę przy jednej świecącej kontrolce, stanu naładowania akumulatora, co wg instrukcji odpoiwiada 10%<soc<20%.Biorąc pod uwagę że kosztowała 13990, ale akurat w Leroy Merlin była jakaś akcja o której nie wiedziałem, za jej zakup dostaliśmy bon do wykorzystania w sklepie na kwotę 2100zł., więc mozna rzec, że wyszła ona 11.900 co uważam za bardzo godziwą cenę porównując to do spalinowych z napędem hydrostatycznym. [ATTACH type="full" width="160px"]13537[/ATTACH] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Traktorek kosiarka na prund :), ktoś coś?