Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Traktorek kosiarka na prund :), ktoś coś?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Przem, post: 164464, member: 849"] Mój traktorek po zgłoszeniu reklamacji w dniu 2 maja, 21 czerwca wrócił do mnie. Było z tym trochę zachodu. Padł akumulator, ponoć pierwszy taki przypadek, sciągali urządzenie diagnostyczne od producenta, potwierdziło diagnozę serwisu, że padły ogniwa, ktore uszkodziły akumulator. Na początek metodą naprawy było skasować błędy, wgrać nowy soft, ma działać - to stanowisku Stigi, na awarie, a nie metoda serwisu, ktory od początku twierdził, że bateria aut. Oczywiście nic nie dało, zaczęła się korespondencja serwisu ze Stigą. W efekcie wymontowany z traktorka akumulator pojechał do Holandi i słuch po nim zaginął. W związku z tym wystąpiłem do Leroy na podstawie rękojmi o odstapienie od umowy i zwrot kasy. Pyk, po tygodniu od pisma okazało się, że Stiga nie czekając na naprawę mojego traktorka przysłała do serwisu nowy, z ktorego wyciągnęli akumulator, przełożyli do mojego i przywieźli traktorek do domu. Na razie 1 koszenie :) hula. Przedmiotem sporu zostaje gwarancja na nowy akumulator, gdzyż Stiga stoi na stanowisku, że przedłużają gwarancję o czas naprawy, a to nowa istotna część maszynki raczej, więc gwarancja ma biec od początku, właśnie wysyłam im pisemko, że takie działanie jest niezgodne z kc i żeby zeszli na ziemię. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Traktorek kosiarka na prund :), ktoś coś?