Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Przedstaw się lub pochwal autem (jeśli chcesz :)
Trochę bardziej oficjalnie 😉
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="delta, post: 243515, member: 5787"] Już od pewnego czasu zaglądałem na to forum, w zeszłym tygodniu zaliczyłem nawet swój pierwszy wpis. Teraz chciałem się przywitać trochę bardziej oficjalnie 😊 Moje sceptyczne nastawienie do elektryków zmieniło się stosunkowo niedawno, za to na całego. Obecnie z niecierpliwością czekam na dostawę Enyaqa 85. Odbiór, niestety, dopiero pod koniec września. Szczerze się przyznam, że powody polityczne (pan Elon oraz Chiny) wpłynęły w dużym stopniu na nasz wybór. Jednak, na szczęście dla naszego samopoczucia, niepoprawne polityczne modele i tak nie spełniały istotnych dla nas kryteriów technicznych. Jednym z nich było zapewnienie naszej wysokiej latorośli (190++ cm) porządnego podparcia ud na tylnych siedzeniach. Spośród obejrzanych aut (enyaq, elroq, id4, id7, ev6, ariya, mty, g6, eqa), tylko skody sprostały temu zadaniu. Wybór między Enyaqiem i Elroqiem był już prosty – zależało nam na jak największym bagażniku. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Przedstaw się lub pochwal autem (jeśli chcesz :)
Trochę bardziej oficjalnie 😉