Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Trzaski z tylnego slupka
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="rawier, post: 57791, member: 956"] no właśnie, tak narzekasz na tą Teslę, a takie BMW miało głęboko w poważaniu klientów i mimo, że przez kilka lat wkładali wadliwe chłodnice EGR do aut z silnikiem diesla, to nigdy oficjalnie nie ogłosili akcji serwisowej. A samochody płonęły doszczętnie. W mojej X5 wymienili dopiero po trzech latach od mojej pierwszej interwencji w tej sprawie ☹️ i żeby nie było, nie wezwali mnie oficjalnie tylko po moim kolejnym zgłoszeniu przez system serwisowy, zaprosili na oględziny by sprawdzić czy aby kwalifikuje się do wymiany. Finalnie wymienili, czyli przez te kilka lat jeździłem samochodem, o którym było wiadomo że może się zapalić, a BMW miało na to wywalone. Problem w całej tej historii był taki, że ubezpieczalnie nie chciały wypłacać odszkodowań po spaleniu, twierdząc że nastąpiło z powodu wady fabrycznej, a producent oczywiście w takich przypadkach umywał ręce... ☹️ [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Trzaski z tylnego slupka