Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Trzeba zacząć myśleć co po moim i3s 120 Ah mam kupić.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Norbert, post: 30436, member: 319"] Rozumiem, bezpieczeństwo... Ale szczerze? Na drodze szybciej wyrżniesz w coś po drodze niż... Nie licząc tego, że - lepiej zapobiegać niż leczyć. Jeśli auto nie zalicza dachu jak Merc klasy A, to jest całkiem OK. Oczywiście można mieć wymagania z górnej półki - wtedy jakieś ferrari etc :) To też, nie mogę się zgodzić z tym "że suv ev" są słabe. Po prostu trzeba mierzyć siły na zamiary, ale jeśli test łosia jest jednym z głównych kryteriów, to cała ta paplanina przez 7 stron tego tematu jest niepotrzebna, bo po pierwsze wychodzi, że jedyny wybór to TM3, ale po 2gie, nijak się to ma do przedstawionych założeń i posiadanego BMW i3s. BMW i3s, test łosia wypada w nim fatalnie, bliżej mu do Kony, eNiro, etc, jak do TM3, więc dla mnie osobiście - temat powinien brzmieć " Trzeba zacząć myśleć co po moim i3s 120Ah mam kupić, pasuje mi tylko TM3, co polecacie"... i tu byśmy rozmawiali, który kolor jest najszybszy i nad zaletami i wadami różnych baterii lub opcją dobrania FSD itd... Cała dyskusja trochę bez sensu :) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Trzeba zacząć myśleć co po moim i3s 120 Ah mam kupić.