Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Trzeba zacząć myśleć co po moim i3s 120 Ah mam kupić.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="consigliero, post: 30493, member: 286"] Pisząc napompowane miałem właśnie na myśli bujanie w zakrętach. Nie jest tak że ID.3 jest od tego wolny, ale jest to dobrze kontrolowane. Takie bujnięcie jest wyczuwalne podczas przyspieszenia z jednoczesnym wyprzedzeniem na trochę śliskiej nawierzchni. Podejrzewam że tylne zawieszenie mogłoby być ciut twardsze albo trzeba wozić worek z piaskiem w bagażniku. Wspomniany wcześniej test sarny to było hamowanie z ominięciem przeszkody, akurat wyprzedzałem jakiś pojazd i sarna wtargnęła na jezdnię. Podczas hamowania skręcajàc do prawej ona usilnie starała się przebiec przed maską, jednym słowem szliśmy na kontakt. Gdy już było pewne że ona nie odpuści odpuściłem hamulec odbiłem w lewo i przyspieszyłem. Byłem pod wrażeniem kontroli nad pojazdem, zrobił to co chciałem, może znaczenie miały kilometry spędzone na motocyklu, głównie poza autostradami. Elektryk to pierwsze auto od wielu lat którym przejechaliśmy 40 kkm w rok, ale motocykl przejechał tylko 500 km. BMW i3 to był pierwszy elektryk którego spróbowałem i byłem pod ogromnym wrażeniem zawieszenia, dlatego uważam że ID.3 mógłby go godnie zastąpić, albo nowsze i3 [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Trzeba zacząć myśleć co po moim i3s 120 Ah mam kupić.