Tuning mechaniczny i optyczny Tm3

T35LA

Zadomawiam się
Fajny, ale mało ma funkcji.
Kształt ogranicza zastosowanie. Wolałbym to alternatywane rozwiązanie, co ma dodatkowo Apple Carplay itd.

Bronek

Pionier e-mobilności
Szczerze, to bez sensu. Pokazałem, że tradycyjnie po czasie pojawiają sie tego rodzaju pierdoły.. jak był chrom to go zaczerniali, jak nie ma chromu będą oklejać sreberkiem. ;-)
Bywają jednak też fajne rzeczy jak np. mechanika klamek, bagażników, dla ciekawskich wstawka do OBDII itp.
Wg mnie to dla ambitnych inaczej ;-) Ale jak ktoś sie nudzi??

Bronek

Pionier e-mobilności
Uchwytów jest kilka i do szczeliny z nawiewu i do ekranu o do szyby itp...
U mnie telefon leży na silikonie na konsoli środkowej lub w kieszeni. W Tesli nie ma problemu na ogól by go wyjąć i spokojnie poogladać. Yanosik może sobie gadać. Zreszta Teslą jeżdże przepisowo ;-)
Ciekawe , że chyba po BT nie będzie komunikatów z głośników Tesli, jak to może być w innych autach? Sprawdzał ktos Yanosika?? Jutro jade w trase to jak nie zapomne sprawdzę

krist

Posiadacz elektryka
Uchwytów jest kilka i do szczeliny z nawiewu i do ekranu o do szyby itp...
U mnie telefon leży na silikonie na konsoli środkowej lub w kieszeni. W Tesli nie ma problemu na ogól by go wyjąć i spokojnie poogladać. Yanosik może sobie gadać. Zreszta Teslą jeżdże przepisowo ;-)
Ciekawe , że chyba po BT nie będzie komunikatów z głośników Tesli, jak to może być w innych autach? Sprawdzał ktos Yanosika?? Jutro jade w trase to jak nie zapomne sprawdzę
Janosik (czy dzwięk z nawigacji) działa kiedy jest włączony bluetooth, i telefon wybrany jako żródło dzwięku. Ja tylko tak jeżdze, telefon sobie leży gdzieś, jako radio gra aplikacja odpowiedniej stacji, a janosik czy ewentualnie nawigacja sobie gada. Nie trzeba widzieć ekranu, w przypadku 3 może sobie leżeć i sie ładować

krist

Posiadacz elektryka
rewelacyjnie te felgi wyglądają moim zdaniem, i jakie opływowe :)

Pawel

Zadomawiam się
Znalazłem dwa zdjęcia:

103485943_688671205030645_4376820854588192126_o.jpg

82125437_688671171697315_8384488050983415950_o.jpg

Hue Zarri

Posiadacz elektryka
MEGA!!! ciekawe jak wyglądałby te ciemne na szarym egzemplarzu.

To tutaj też coś z tego tematu :)

1.

2.

Gdzie 1. to takie raczej show-off ale faktycznie chwytają za oko. Ja osobiście bym skłaniał się ku numero duo

Last edited: