Tuning mechaniczny i optyczny Tm3

Relevant

Fachowiec
Zawsze, gdy przepali mi się żarówka w bagażniku, to wkładam mocnego LEDa i nastaje światłość. Potem szybko okazuje się, że nowym mocnym światlem cieszy się nowy właściciel samochodu, a ja kupuje kolejne auto w którym znowu jest ogarek.

Teraz zmieniam światełka od razu. Przy tych można nawet czytać: https://m.pl.aliexpress.com/item/1005002561873367.html

Do unieruchomienia luźnych przedmiotów w bagażniku używam siatki nanizanej na pokrywę, jak na zdjęciu.

View attachment 1282
Swoją drogą od dziś wszedł obowiązkowy VAT na Ali, więc wszystkie ceny 23% w górę.

Poldek

Fachowiec
Wczoraj bohatersko zdjąłem kołpaki i założyłem dekielki Tesli z alexpres

chciałem się pochwalić jak ładnie wygląda

z przodu założone fabryczne chlapacze
tylnych chyba nie będę zakładał

IMG_20210703_103326.jpg

Bronek

Pionier e-mobilności
Mam chińskie chlapacze, 2 lata przod i tyl, bo orginalne to guma jakby samemu wycieta i dekielki jw.
Nic sie nie dzieje pk dwoch zimach. Problemy mają tylko Ci co zawsze mają lub muszą mieć problemy ;-)
Mnie Pan Bozia lubi lub walczy o względy i jest OK, lub sie cieszę byle czym?

slaveq

Pionier e-mobilności
Te oryginalne to jest badziewie i do tego zbiera się pod nimi błoto, mam przejechane 1700 km dwa razy w deszczu a jak je wymieniałem to pod spodem cała piaskownica, nie chcę myśleć co by było po zimie. Polecam jednak Chinczyki ale dobrze jest podkleić jakąś folią ochronną metal pod nimi bo może trzeć.

Bronek

Pionier e-mobilności

Michał spod Krakowa

Pionier e-mobilności
Przyszły do mnie z Chin dywaniki do TM3 2021 - pasują nieźle i wyglądają też dobrze. No i nie śmierdzą ;).
Jakby ktoś chciał to podam konktretny namiar na Ali (cena z wysyłką ok 310 pln, dostawa trwała ok 3-4 tyg).
Mógłbyś pokazać, jak wygląda w samochodzie przedni dywanik od pasażera?
Pasuje idealnie?