Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
BMW
BMW iX Forum • BMW iX xDrive40, iX xDrive50
Tutaj nie dyskutuje się o BMW, bo to forum Tesli
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Robur82, post: 124062, member: 1333"] Przeglądam oferty na otomoto od 0,5 roku regularnie. BMW, Porsche, Merc, Mazda nigdy nie podało pojemności baterii w ogłoszeniu, pewnie mają zakaz z centrali żeby tego nie robili, bo auta za takie pieniądze, a bateria jak w małym tanim wózku. Nie wiem nigdy tego nie sprawdziłem, nie będę tańczył jak mi grają. Kia, Hyundaj, WV, skoda, francuzi wszystko elegancko podają. Kupiłem Enyaqa, teraz zamierzam kupić EQ4. Jadę do salonu na podstawie ofert z otomoto. Ci co maja auta na stoku chcą ich pozbyć się i to są najlepsze ceny. Co do tesli, to nie podoba mi się jakość tapicerki, Y nie podoba mię si wizualnie, a żona nawet nie chce na to patrzeć, zarówno w środku jak i na zewnątrz. wejdź na otomoto, na jakiekolwiek ogłoszenia wv, skody, kia, francuzów, tam wszystko w formularzu jest podane Merc, Bmw, Mazda nigdy w żadnym modelu nie podało takich info na otomoto Nie każdy karnie chce chodzić jak bmw sobie tego życzy. Wchodzić na ich strony przebijać się przez pod strony, akceptować i cookie, i ogólnie przeglądać ich całą ofertę bo pewnie tak to jest skonstruowane. Nie pisze tego jako wielki przeciwnik bmw, bo do tej pory sam jeżdżę 5tką w dieslu. Jak pisałem wyżej jestem nie pokorny i ze względów ideologicznych nie dam soba pomiatać koncernom [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
BMW
BMW iX Forum • BMW iX xDrive40, iX xDrive50
Tutaj nie dyskutuje się o BMW, bo to forum Tesli