Oczywiście nie pasuje ;-) Oceny były pomieszane z innym produktem więc zaryzykowałem i nie ma tego jak przymocować (a na klej nie chcę)
Kupiłem ten też, ale za 35 zł na Allegro. Ten wydaje się spoko. Ale po zamontowaniu poczytałem opinie na Amazon: 2 osoby napisały o śladach na ekranie w samochodzie po tym uchwycie, więc spanikowałem i zdjąłem. Szukam dalej czegoś sensownego do wypożyczonej Tesli ;-)
ten UGREEN kilka razy zdejmowałem bo poprawiałem dokręcenie - żadnych śladów na ekranie ani na tylnej obudowie nie zaobserwowałem.
Przy dokręcaniu wystarczy wykazać się rozsądkiem z użyciem siły, jak już się trzyma i nie opada pod ciężarem telefonu to już wystarczy nie dokręcać, najwyżej po jakimś czasie się poprawi (szczególnie przy zmianach temperatur).
Ze swojej strony mogę dodać, że jeżeli nie przesadzimy z siłą dokręcenia to na moim przykładzie mogę zagwarantować, że żadne ślady nie powstaną (zarówno na tylnej obudowie jak i na ekranie) - tylko podkreślam, że nie ma co przesadzać z siłą dokręcenia (jak zacznie się delikatnie osuwać to wtedy dopiero poprawić).
Kupiłem równocześnie 3 różne uchwyty tego typu i w mojej subiektywnej ocenie ten wypadł z nich najlepiej, jest najsolidniejszy, z mocnymi magnesami i gwarantuję, że nie zrobi żadnych śladów pod warunkiem, że się przykręci go z wyczuciem