Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Ulepszony autopilot za €3800,-
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="krist, post: 2326, member: 85"] No nie, a wydawało mi się że wszystkie opcje ostrzegania włączyłem. Wkurzyłem się bo rozmawiałem przez telefon (przez głośnomówiący) i patrzyłem przed siebie bo akurat był zjazd z autostrady, i ja zawsze rozmawiając macham rękami, musiałem przez chwilę nie trzymać kierownicy, i nie patrzyć na wyświetlacz, a ty nagle mruga coś na czerwono i oznajmia że koniec tego, nie ma jazdy na autopilocie. I przestaje kierować. Jechałem 130 na autostradzie, więc przepisowo. No całość trwała zaskakująco krótko. W sumie jest to o tyle dziwne że wszystkie inne systemy które znam w przypadku braku reakcji na polecenie przejęcia kierownicy dość długo monitują, a potem starają się bezpiecznie zatrzymać pojazd na poboczu. Tesla mi powiedziała, chcesz się zabić prosze bardzo :) polemizowałbym, jeśli chodzi o samo trzymanie pasa ruchu to ten z Mercedesa robi to równie dobrze, i przy większych prędkościach. Jak za pierwszym razem brałem łuk na Autobhanie przy 180km/h to trochę mi się ręce spociły z wrażenia, ale zrobił to bezbłędnie ja się przyznam że podczas jazd próbnych skupiłem się na wciskaniu w fotel, i kompletnie nie wiedziałem jak system autopilota działa. FSD wydaje mi się zbyt drogie jak na jego aktualne możliwości, i europejskie drogi, więc nie brałem pod uwagę. Szkoda że Tesla nie uodstępnia (jeszcze) za opłata tych systemów na przykład na 7 dni, żeby sprawdzić czy komuś pasuje. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Ulepszony autopilot za €3800,-