Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Ulepszony autopilot za €3800,-
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="danielm, post: 2331, member: 12"] Bronek... mam prośbę... dużą... nie komentuj proszę autonomii na podstawie swojego auta :) ty masz wybryk działający po amerykańsku :) Mnie nawet w korku prosi o ruchy kierownicą jak tylko ruszy :), na autostradzie jest to samo nawet gdy autostrada pusta :) w dodatku jazda na NoA to średnio przyjemna zabawa, bo ma grzecznościową opcję zjeżdżania na lewy pas przed węzłami, nawet gdy jest pusto, ale ponieważ u nas trzeba potwierdzać i kierunkowskazem i kierownicą to to po prostu wku... zwłaszcza w modelu 3 gdzie musisz zerkać na ekran co tam znowu auto wymyśliło :) jak zignorujesz pomysł auta zjazdu na lewy pas to będzie cię męczyć aż do węzła, jak ulegniesz i zjedziesz na lewy pas to od węzła będzie chciała wrócić na pas prawy. Do tego oczywiście nie wie że w Polsce lewy pas autostrady przeznaczony jest dla jadących 160+ więc zanim ona zjedzie na ten pas korzystając z debilnych przepisów unijnych to już zablokuje kogoś posiadającego cztery zera na masce :) Wku mnie to maksymalnie bo oglądając filmy jak to wygląda w USA wiem że dobrze wydałem 30tys zł tylko decydenci unijni postanowili mnie denerwować za każdym razem gdy tego użyje. Zjazdy z autostrady pokazują że można, auto samo odpala kierunkowskaz, samo zmienia pas, samo zwalnia, samo bezpiecznie jedzie ślimakiem [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Ulepszony autopilot za €3800,-