Update 2024.20.6 - Asystent parkowania.

Krystian85

Zadomawiam się
Witam,
czy ktoś testował nowego asystenta parkowania ?
Wczoraj dostałem aktualizację ale jeszcze nie było okazji sprawdzić.
Mam nadzieję, że parkuje szybciej a nie jak to było wcześniej. Łatwiej i szybciej było zaparkować samemu niż dać to zrobić Tesli bo trwało to wieki.

danielm

Pionier e-mobilności
nie do końca się zgodze. asystent parkowania jest w stanie wjechać w dużo ciaśniejsze miejsca niż ja byłbym w stanie. robi to bardzo dokładnie parkując w równej odległości od auta przed/za dlatego końcowa faza trwa długo, ale zawsze można to przerwać i szczegóły dokończyć po swojemu, byle auto wjechało w luke.

Krystian85

Zadomawiam się
nie do końca się zgodze. asystent parkowania jest w stanie wjechać w dużo ciaśniejsze miejsca niż ja byłbym w stanie. robi to bardzo dokładnie parkując w równej odległości od auta przed/za dlatego końcowa faza trwa długo, ale zawsze można to przerwać i szczegóły dokończyć po swojemu, byle auto wjechało w luke.
Myślę że to też kwestia kierowcy, umiejętności i cierpliwości. Wiadomo każdy jest inny ;)
A pytanie jak update ?

danielm

Pionier e-mobilności
Myślę że to też kwestia kierowcy, umiejętności i cierpliwości. Wiadomo każdy jest inny ;)
A pytanie jak update ?
ja mam model 3 2019 z FSD z czujnikami więc mam po staremu. autonomicznego parkowania równoległego używam dosyć często i sobie chwale w miejscach gdzie sam bym nie wjechał. nie mam tej nowej wizualizacji, jestem na 2024.20.3 więc ciekawe czy cos mi da przesiadka na .6. zapowiadali że nowe wizualizacje trafią również do starszych procesorów