Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
OPEL
Opel Corsa-e Forum • Opel Corsa Electric Forum
Usterka napędu elektrycznego: Napraw pojazd
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="electric traction system, post: 199890, member: 3441"] U mnie nic się nie zmieniło. Czekam na zaproszenie do serwisu po raz kolejny. ASO po konsultacji z platformą Stellanitis zamówiło podobno jakieś "narzędzie" z Francji, które pozwoli zweryfikować sygnalizowaną przez komputer pokładowy usterkę. Ale kiedy przyjdzie..... Bo widzą, że jest usterka ale podobno nie mogą zdiagnozować czego ona dotyczy. 1. Pytanie do KrzysztofFly: [I]"Przy okazji sprawdzania w e208, okazało się, że był w nim stosowany jeszcze jeden numer OE sprężarki 98 313 700 80, jest ona wycofana i zastąpiona numerem 98 400 566 80."[/I] Sprawdziłem przy okazji wymiany opon i moja sprężarka to właśnie 98 313 700 80 produkcja: 2019-12-12. 180 czynnika. Czy masz jakieś dodatkowe informacje, dlaczego została wycofana? czy były stwierdzone w niej wady? wyższa awaryjność? 2. Czy ktoś się orientuje, czy sprężarka może został odłączona, czy wpływa to na działanie samochodu? jakieś chłodzenie, grzanie innych podzespołów? Bo wydaje się najprostszą sprawą w moim przypadku, jeśli niby nie mogą znaleźć przyczyny skasowanie błędu, odłączenie sprężarki klimy i pojeżdżenie w ten sposób. Chyba, że coś pomijam. 3. Mnie minie wymieniony w biuletynie okres 60 miesięcy już niedługo. Czyżby liczyli, że wtedy już nie będzie należała się wymiana? Wg mnie nie, bo zgłaszam ją 4 raz od marca, czyli w okresie wymienionym w biletynie. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
OPEL
Opel Corsa-e Forum • Opel Corsa Electric Forum
Usterka napędu elektrycznego: Napraw pojazd