Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Usterka systemu TPMS po wymianie opon na zimowe
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="kristof46, post: 191595, member: 1423"] Wczoraj po wymianie opon na zimowe system wyrzucił błąd czujników ciśnienia w oponach. Dodam że wymieniłem cały komplet bez przekładania felg. Tem sam komplet wykorzystywałem w zeszłym roku i było ok. Owy błąd występuje nie od razu po wejściu do auta a po 10-15 minutach jazdy. Po ruszeniu wszystko jest ok. System aktualizuje ciśnienie w oponach tak jak robił to zawsze. Następnie pojawia się wspomniany błąd. Co ciekawe nawet podczas jego występowania system nadal aktualizują się ciśnienia w oponach bo widziałem na własne oczy jak zmieniały się wartości. Co więcej w menu serwisowym wszystkie czujniki wydają się być odpowiednio połączone. Może to kwestia tego że są to czujniki nieoryginalne? Niby w zeszłym roku działały ale z drugiej strony w międzyczasie wpadło tyle updatów systemu że coś się mogło zmienić. Czy ktoś z was miał może podobny problem? [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Usterka systemu TPMS po wymianie opon na zimowe