W tej chwili kilka ubezpieczalni obejmuje Teslę ochroną, więc za rok weźmiesz w innej i będzie kosztowało tyle samo, albo mniej. Nie baw się w jakieś samodzielne naprawy, szkoda czasu i nerwów. Body założy nowy element i będzie ok.Niestety wróciłem na parking i zastało mnie takie coś. Bateria poniżej 20% więc sentry nic nie nagrało ;( Pewnie zaprawkami się tego nie da jakoś sensownie ogarnąć i zostaje body shop? A szkoda mi zniżek na AC.View attachment 24380
Możesz rozwinąć temat "W tej chwili kilka ubezpieczalni obejmuje Teslę ochroną"? Nie słyszałem o tym. Jeżeli rzeczywiście byłoby tak że w innej ubezpieczalni nie byłoby zwyżki to nie ma się co zastanawiać i naprawiać z AC.W tej chwili kilka ubezpieczalni obejmuje Teslę ochroną, więc za rok weźmiesz w innej i będzie kosztowało tyle samo, albo mniej. Nie baw się w jakieś samodzielne naprawy, szkoda czasu i nerwów. Body założy nowy element i będzie ok.
Dobrze myślisz, ufg ma bazę szkód i nie ma litości, wszędzie będą zwyżki.Możesz rozwinąć temat "W tej chwili kilka ubezpieczalni obejmuje Teslę ochroną"? Nie słyszałem o tym. Jeżeli rzeczywiście byłoby tak że w innej ubezpieczalni nie byłoby zwyżki to nie ma się co zastanawiać i naprawiać z AC.
@radioaktywny - sugerowałbym nie wprowadzać w błąd jeśli nie jesteś czegoś pewien. Wszyscy ubezpieczyciele będą tę szkodę widzieli. Dodatkową kwestią jest - czy na aktualnej polisie @wajatos ma klauzulę ochrony zniżek po 1 szkodzie AC. Jeśli tak - to ten ubezpieczyciel, który go teraz ubezpiecza nie będzie jej "uwzględniał", natomiast wszyscy pozostali - w dalszym ciągu będą ją widzieli.W tej chwili kilka ubezpieczalni obejmuje Teslę ochroną, więc za rok weźmiesz w innej i będzie kosztowało tyle samo, albo mniej. Nie baw się w jakieś samodzielne naprawy, szkoda czasu i nerwów. Body założy nowy element i będzie ok.