Po aktualizacji potwierdzam-nie mogę znaleźć trybu postojowego.
Slawoos Zadomawiam się 8 Dec 2021 #11 Po aktualizacji potwierdzam-nie mogę znaleźć trybu postojowego.
JareG Pionier e-mobilności 8 Dec 2021 #12 Slawoos said: Po aktualizacji potwierdzam-nie mogę znaleźć trybu postojowego. Click to expand... To napisz jeszcze jaki masz nr wersji.. u mnie jest czerwiec 2021 i tryb postojowy jest. Pozdrawiam
Slawoos said: Po aktualizacji potwierdzam-nie mogę znaleźć trybu postojowego. Click to expand... To napisz jeszcze jaki masz nr wersji.. u mnie jest czerwiec 2021 i tryb postojowy jest. Pozdrawiam
Slawoos Zadomawiam się 8 Dec 2021 #13 Ostatnia. Chyba z 12 listopada. Przynajmniej taka data widniała w aplikacji do pobierania update'u. P. S.. Znalazłem tryb postojowy. Jest w menu udogodnienia (na zegarach), auto musi być w trybie gotowe do jazdy. Wtedy się pojawia. Last edited: 12 Dec 2021
Ostatnia. Chyba z 12 listopada. Przynajmniej taka data widniała w aplikacji do pobierania update'u. P. S.. Znalazłem tryb postojowy. Jest w menu udogodnienia (na zegarach), auto musi być w trybie gotowe do jazdy. Wtedy się pojawia.