Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Używany samochód do 100K
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="mysh, post: 150900, member: 2174"] A ja polecę Lexusa CT200h. Do 100k jest niezły wybór z ostatniego roku produkcji (2020) z przebiegiem do 40k km. Nabyłem takiego dla narzeczonej i jestem bardzo zadowolony z wyboru. Ona robi 3000 km miesięcznie i mieszkamy w bloku, więc rozważałem diesla (niechętnie ze względu na niewiadomą co do ceny odsprzedaży za 4-5 lat), TM3 (uciążliwe ładowanie na P&R w Waw), benzyny (odpadły przez wysokie spalanie w trasie), a i do hybryd nie byłem przekonany (albo plastikowa toyota corolla/ch-r albo mój brak przekonania do jakości HEV od Kia/Hyundai). Lexusem oboje jesteśmy ZACHWYCENI. Okej, konsola środkowa i ekran multimediów lekko trącą myszką, bagażnik jest niewielki, ale materiały wnętrza są premium, audio jest premium, miejsca jest sporo, aktywny tempomat jest git, są światła mijania LED + napęd jest 1:1 z Toyotą Auris II/Prius III, a one nawet na LPG robią po 600-800 tys km na taxi. Obawiałem się wysokości spalania w trasie, ale do 120km/h bez tempomatu i jakichkolwiek umiejętności ecodrivingu (narzeczona ma prawo jazdy 2 miesiące) spalanie wynosi max 6,5l/100km. W mieście bardziej 4l/100km. A no i cena zakupu - nowe TM3/diesel/benzyna kosztowałyby 160-180k, a Lexus wytargowany na 100k (używka z salonu Lexusa). [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Co kupić, co wybrać – opinie i prośby o poradę
Używany samochód do 100K