Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
V11 i wyłączający się tryb wartownika (sentry mode)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="ciastek, post: 30250, member: 476"] Dzięki za odpowiedzi! Zdaje się, że jest tu jakieś zamieszanie wynikające z faktu, że tryb wartownika można włączyć i wyłączyć w trzech miejscach: a) Sterowanie (ikona auta) > Sterowanie (panel) > Tryb wartownika (przycisk), b) Sterowanie (ikona auta) > Bezpieczeństwo i ochrona (panel) > Sentry Mode (sekcja) > Wył/Wł (przełącznik), c) Aplikacja. Sprawdziłem i rzeczywiście miałem zaznaczone ulubione, choć przed aktualizacją na pewno były odznaczone. ALE równocześnie przełącznik b) był wyłączony, więc ptaszki przy miejscach ignorowanych nieaktywne. Mimo to, gdy przed wyjściem upewniłem się, że przycisk a) jest włączony, to tryb wartownika się nie wyłączył. Sprawdziłem jeszcze inny scenariusz - przycisk a) wyłączony, przełącznik b) włączony, brak miejsc ignorowanych. Wysiadam - sentry się nie włącza. Póki nie znajdę czasu na przetestowanie wszystkich kombinacji, to włączę przełącznikiem b), nie będę dotykał przycisku a) ani aplikacji c) i powinno być OK. U mnie aktualizacja nie startuje, jeśli nie wyłączę ręcznie trybu wartownika. W aucie wyświetla informację, na czerwono!, w stylu "nie można rozpocząć aktualizacji, gdyż tryb wartownika jest włączony". Aplikacja wyświetla coś podobnego, ale już nie na czerwono. :) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla – aktualizacje, referrale i inne
V11 i wyłączający się tryb wartownika (sentry mode)