Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
VOLVO
Volvo EX30 Forum • Volvo EX30 XR, EX30 Performance
Volvo EX30 czy to paradox ID.3 ?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cojestdoktorku, post: 128873, member: 2545"] Odnośnie tabletów i żon. Chciałem dla siebie elektryka, ale uznałem ze jeszcze poczekam na coś mniejszego ale z komfortem tych większych. Jednak żonie też wymieniam samochód wiec może dla niej elektryk? No i w sam raz zdarzyła się sytuacja ze na parkingu pod kinem spotkało się kilku znajomych i innych znajomych znajomych, a jeden z tych znajomych przyjechał Teslą 3, no to mówię idź zobacz. No i rozmawiam i obserwuję kątem oka tak z 20 metrów jak ona wsiada za kierownicę, a dosłownie sekundę później wyskakuje jak oparzona kręcąc opuszczoną głową. Wiem ze nie pykło i mówię w domu pogadamy. W domu na moje pytanie co było nie tak ona to określiła jako "z tego samochodu wyrwano deskę rozdzielczą i wstawiono tam biurowe meble z biurowym monitorem" - może nie jest słowo w słowo ale wiadomo o co chodzi. Mówię ze to kwestia przyzwyczajenia, a ona do mnie, "jedzenie owadów zamiast mięsa to tez kwestia przyzwyczajenia" i sie temat skończył. Na koniec tylko dodam że w końcu zrozumiałem ze elektryk i tak nie dla niej bo nie raz się zdarzyło ze w trakcie rozmowy przez telefon nagle kończy sie połączenie. Myślałem ze sie rozłącza przypadkowo, a jej się telefon z zaskoczenia rozładowuje. Tak ma ze używa telefonu aż bateria idzie na "zero" i wtedy dopiero szuka ładowarki, to przyzwyczajenie jest też na razie nie do zmiany. Swoja drogą to przypomina ze nie zasięgi problem tylko dostępność sieci i szybkości ładowania. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
VOLVO
Volvo EX30 Forum • Volvo EX30 XR, EX30 Performance
Volvo EX30 czy to paradox ID.3 ?