Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.7 Forum • Volkswagen ID.7
VW ID.7 - czy warto?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="MarcinIKS, post: 210043, member: 4775"] Totalna bzdura i stek oskarżeń. Pisz te swoje bajki o perełkach dalej. Tak się nakręciłeś w tej swojej teorii, że nawet nie sprawdziłeś, ze Tavascan też jest elektrykiem. Na tej samej płycie podłogowej, z tym samym napędem i baterią co ID7. Tyle, że aktualnie ma dużo lepszą ofertę najmu dla osób fizycznych. Jakoś dwa razy lepszą. I to niezależnie od salonu, bo w każdym jest taka sama oferta od VWFS. Więc kolejna teoria spiskowa o powiązanych dealerach w pizdu. Próbowałeś wynająć lub wyleasingować (nie kredytować) auto elektryczne na osobę fizyczną na dobrych warunkach? Ja próbuję od ponad pół roku w VW, Kia, Hyundai itp i prawie wszyscy mają mnie gdzieś. Nie mam nic wspólnego z handlowcem, oprócz tego, że kiedyś dostałem takie ID7 na weekend, żeby się lepiej z autem zapoznać. Zrobiłem nim 1000km po Polsce i od tamtego czasu zafiksowałem się na to auto. To było pół roku temu. W zeszłym tygodniu handlowiec zaproponował mi ten nowy rabat i to auto dla mnie zarezerwował. Powiedziałem, że spróbuję powalczyć o sensowne finansowanie. Był dla mnie fair, więc pomyślałem, że się jakoś mu spróbuję zrewanżować. To wszystko. W poniedziałek tak czy inaczej z auta zrezygnuję. Czy ja gdzieś napisałem, że nie będzie więcej takiej oferty? To po prostu wyprzedaż kilku aut, które trafiły do dealerów w połowie 2024 i stały tam na placach. Oglądałem ten samochód już we wrześniu, wtedy był na niego rabat 40tyś, od zeszłego tygodnia zwiększono go do ponad 80tyś. Na auta z rocznika 2024, które stały na placach i się nie sprzedawały. Była wcześniej w tym wątku dyskusja, że to promocja widmo, gdzie te auta, więc dałem znać, że jedno mogę wskazać. Ale żeby nikogo nie uwierało i nie startował z takim hejtem jak powyżej, to post usunąłem. Trudno, kto inny pewnie skorzysta. BTW na rocznik 2025 na razie jest rabat 40tyś od ceny katalogowej i więcej będzie ciężko wyrwać z uwagi na to, że modele do produkcji są sprzedawane w innym modelu, gdzie dealer jest tylko pośrednikiem w transakcji. Ale może za jakiś czas. Ta suma korzyści na stronie VW ok 80tyś zł to 40tyś rabatu plus wartość wyposażenia wrzuconego do wersji Plus w stosunku do bazowej wersji. Taka marketingowa ściema. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.7 Forum • Volkswagen ID.7
VW ID.7 - czy warto?