Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.7 Forum • Volkswagen ID.7
VW ID.7 - czy warto?
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="John, post: 218673, member: 4954"] Też się zgadzam, co to zmienia i właściwie kto decyduje czy marka jest Premium? Bo jeśli użytkownicy który lubią się chwalić sąsiadom to niezbyt mnie to interesuje ;) Zawsze mnie śmieszyło to określenie premium, Czy BMW za X jest bardziej premium niż dużo lepiej wyposażona KIA/Fiat/VW/Skoda w tym samym budżecie? Jeśli premium oznacza tylko ile się przepłaca, albo czy sąsiad który nie widzi wnętrza będzie zazdrosny - zgoda. Ale jeśli premium to określenie funkcjonalnosci, bezawaryjności dla użytkownika - no to zdecydowanie nie. Nawet komfort kilkuletniego premium potrafi przegrać z nowym nie-premium samochodem. Co z tego, że jest S klasa, jeśli kupując bieda wersję A klasy nie mamy niczego z tego poza znaczkiem. Mały przykład funkcjonalny - parasolka w drzwiach w Skodzie, prawie jak Bentley! Które BMW albo Audi ma ten bajer, albo ile należy dopłacić do masaży czy HUDa które nie są nawet dostępne w niższych seriach? Koniec offtopu. Dla mnie ID.7 ma wszystko i jeszcze więcej niż szukałem, niestety dopiero w budżecie jest/było w wyprzedażowej promocji -85k. Co do zasięgu - sam się obawiam, ale szybkie ładowanie i dobrą krzywą powinno zmniejszyć ból (porównywałem do Tesli Y). [USER=1054]@luki[/USER] do tourera upchniesz więcej, ale jak patrzyłem na porównanie z średniej wielkości pudełkami kartonowymi na [URL='https://www.youtube.com/watch?v=Xvu0ljLmx20']YT[/URL], nie o tyle więcej ile bym się spodziewał. Sedan jest już pojemny. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
VOLKSWAGEN
VW ID.7 Forum • Volkswagen ID.7
VW ID.7 - czy warto?