nabrU
Moderator
Ja też nie![]()
No wygląda, że to Ty odwalasz kawał roboty, bo w 40 milionowym kraju nie ma nikogo, kto by wiedział ile naprawdę jest ładowarek czy co i kiedy było oddane
Ja też nie![]()
No wygląda, że to Ty odwalasz kawał roboty, bo w 40 milionowym kraju nie ma nikogo, kto by wiedział ile naprawdę jest ładowarek czy co i kiedy było oddane![]()
No właśnie tam odkryłem stację https://ev.warszawa.pl/?poolID=86641Proponuje jeszcze zweryfikować nowe stacje widoczne u Michała na ev.Warszawa.pl
ale już bez przesady, nie będę ręcznie porównywał z Plugshare
![]()
Mnie oczywiście nie o to chodzi. Tym powinny się zajmować specjalistyczne portale (żeby za dużo już nie wymagać od jakiegoś "Departamentu Elektromobilności" w odpowiednim rządzie)
To też taki kamyczek do ogródka dla @Łukasz Bigo, bo to (według mnie) np. Elektrowóz miałby szanse być portalem który jest 'one source of truth' ile, gdzie i jakie są ładowarki w PL
No dla mnie osobiście jako osobę zafiksowaną na punkcie EV to strona @Michal wnosi mega ciekawe informacje. Nawet Elektrowoz mógłby zrobić serie miesięczna w oparciu o te dane pt. Ile ładowarek przybyło w miesiącu ubiegłym itp@Łukasz Bigo
Nie od razu Rzym zbudowano, ale jakbyście zrobili coś jak serwis Zap-Map u mnie (czyli mapka oraz statystyki) do byłby czad i ilość kliknięć na Elektrowozie poszłaby w stratosferę![]()