Mam na sprzedaż 3 miesięcznego Wallbox-a Pulsar plus. Kupiłem go do współpracy z przyszłą instalacją PV ale w międzyczasie zmienił się falownik jaki będzie i teraz mam wallboxa Froniusa, więc pulsar leży i się kurzy. Używany przez jakieś 3 miesiące, są jakieś drobne zabrudzenia czy zarysowania na wtyczce od kładzenia na ziemi ale wallbox pracował przez zdecydowana większość czasu w garażu, tylko raz miałem na jakimś wyjeździe ze sobą, jest na tyle mała że można ją traktować jak cegłę.
Model to PLP1-0-2-4-9-001 22kw 5m przewód.
Z ładowarką możemy się łączyć z telefonu poprzez wifi oraz bluetooth i sterować jej mocą i parametrami. Aplikacją jest bardzo fajna i widać że producent wkłada wile wysiłku w jej rozwój. Po podłączeniu dodatkowego miernika mocy jest możliwość współpracy z dowolną instalacją PV czy też ograniczanie mocy ładowania w przypadku dużego obciążenia sieci domowej.
Cena: 1750PLN
Zainteresowanych proszę o kontakt na priv.
Jak ktoś jest z Krakowa to zapraszam do siebie
Model to PLP1-0-2-4-9-001 22kw 5m przewód.
Z ładowarką możemy się łączyć z telefonu poprzez wifi oraz bluetooth i sterować jej mocą i parametrami. Aplikacją jest bardzo fajna i widać że producent wkłada wile wysiłku w jej rozwój. Po podłączeniu dodatkowego miernika mocy jest możliwość współpracy z dowolną instalacją PV czy też ograniczanie mocy ładowania w przypadku dużego obciążenia sieci domowej.
Cena: 1750PLN
Zainteresowanych proszę o kontakt na priv.
Jak ktoś jest z Krakowa to zapraszam do siebie
Attachments
Last edited: