Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Warto poczytać: ponure nastroje użytkowników samochodów na wodór - oficjalne forum na reddicie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="lvlthn, post: 208610, member: 1429"] Przypadkowo natknąłem się na oficjalne forum użytkowników Toyoty mirai: [URL unfurl="true"]https://www.reddit.com/r/Mirai/[/URL] Nastroje użytkowników nie napawają optymizmem, i dotyczą posiadaczy aut na wodór. Wiele wątków dotyczących problemów z tankowaniem, dostępnością stacji, masywną utratą wartości auta i trudnością z odsprzedażą. [MEDIA=reddit]Mirai/comments/1i577t8[/MEDIA] [HEADING=2]"Jestem przerażony czytając wątki na subreddicie[/HEADING] Czy wszyscy użytkownicy Mirai czują się tak samo? Czy każde doświadczenie, jest tak złe, jak wygląda z zamieszczonych postów? Nowy użytkownik mirai znajdujący się w OC, CA" Kalifornia, jako idealny kraj dla FCEV, obecnie zmaga się z ogromnym niedoborem wodoru na stacjach, problemem z tankowaniem i czarnymi scenariuszami zamknięcia obecnych stacji. Ciekawy temat, biorąc pod uwagę ostatnie inwestycje w Polsce w taborze na wodór. [URL unfurl="true"]https://elektrowoz.pl/transport/chelm-i-walbrzych-kupily-autobusy-na-wodor-i-wlasnie-sie-zorientowaly-ze-wodor-jest-drogi-apeluja-w-ministerstwie/[/URL] Jeśli kraj, z potencjalnie najlepszą możliwością rozwoju stacji tankowania wodoru nie daje rady, to co u nas? Nie jestem przeciwnikiem FCEV. FCEV to przyszłość, ale nie w tej formie. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Warto poczytać: ponure nastroje użytkowników samochodów na wodór - oficjalne forum na reddicie