Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
WAT - diesel lepszy niż elektryki - zanieczyszczenie środowiska podczas jazdy
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 44578, member: 6"] Że kurna prawie nikt już nie kupuje aut dla przyjemności. Na Elektrowozie, niemal 100% w komentarzach ludzie tylko liczą ile co kosztuje, jak tanio i czy za darmo da sie pojechać. A i jak daleko się zajdzie bez postoju na żarcie, szczanie i kupę. Ekologia jest OK, ale to agument podobnie ważny i częsty jak powołanie na księdza . Trzeba sobie jasno powiedzieć , że jazda elektrykiem jest na starcie droga i do tego trudno dostepna a na domiar złego bywa czasem upierdliwa. Więc aby per asperam ad astrami zrobić sobie dobrze, to pozostaje jako jedyny uniwersalny argument " to dobrze" . A do tego dochodzi posiadanie nietuzinkowego samochodu i przy odrobinie szczęscia wygody w korzystaniu. O tym co jest najbardziej moim zdaniem na tym etapie elektromobilności istotne dla tych co ich nie przeraża cena, prawie się nie mówi. Ludzie się czepiają nazwy Mustang w elektryku a 99% oryginalnego Mustanga by nie kupiło z takie samego strachu jak teraz elektryka. I do tej kultowej motoryzacji podchodzili by jak do jeża, tak jak teraz do EV. Psa kupiłem od takiego, nie dość że szóstka, to zagazowany... Ale Mustang... Po ch mu Mustang na gazie? PS już tablety nie szokują, przyśpieszenia nie dziwią, ZASIĘG jeszcze trochę powoduje marudzenie. Ale jedynie i to słusznie KASA jest powodem krytyki. I niestety tak będzie długo i raczej jeszcze gorzej. Na resztę ja mam odpowiedź, że niczym się tak fajnie i bezpiecznie mi nie jeździło jak elektrykiem. Z uwagą, aby tylko nie miał napędu na sam przód, bo w tedy jest fajnie ale leciutko mniej [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
WAT - diesel lepszy niż elektryki - zanieczyszczenie środowiska podczas jazdy