Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Weekend w Zakopanem? Jedź dizelkiem. Szybciej i taniej!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="MiKo, post: 67721, member: 475"] W samym tytule zawarłem, że dotyczy to tej konkretnej trasy. Potem podkreśliłem to tak z dwa razy. To błędne wnioskowanie. Nic takiego nie napisałem. Więcej - we wcześniejszym topicu opisuje wyjazd do Norwegii, gdzie wyszło tak samo szybko i taniej niż ICE. Co zresztą wspominam. Żyję w lęku, bo pokazałem, że ładowałem się dłużej i drożej niż oczekiwałem? Dokładniej mówiąc - dłużej i drożej niż miałem okazję w innych okolicznościach ze względu na kraj i trasę. Serio. Staram się nie zaklinać rzeczywistości. Nie będę kisić słabych doświadczeń, bo komuś to nie pasuje do narracji. Wydaje mi się, że mijasz się z logiką, ponieważ o zostawaniu w domu czy nie kupowaniu elektryka nikt nie wspomina. Kwestia mało taktowego przytyku też nie powinna być przemilczana. Dodatkowo, mam wrażenie, że część osób wyciąga wnioski ze zdań, których nigdy nie napisałem. Nie uważam, żeby "dizelek" był lepszy. W moim przypadku BEV się w większości zastosowań sprawdza. Jednak nie widzę powodu, dla którego miałbym siedzieć cicho, jak w konkretnym przypadku odczułem niedosyt. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Weekend w Zakopanem? Jedź dizelkiem. Szybciej i taniej!