Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Weekend w Zakopanem? Jedź dizelkiem. Szybciej i taniej!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cooler, post: 68039, member: 274"] Wszystkim bym zezłomował, ale biedocie najpierw bo one najbardziej sieją, są zaniedbane, wycięte dpf-y, zaczopowane EGR-y, lejące wtryskiwacze, usunięte klapy etc. Jak taki pusci bąka to drogi nie widać. Oszczędzają na kosztach jazdy[B] kosztem mego zdrowia[/B]. A najgorsze że nawet w nowych dieslach nie dało się normalnie osiągnąć norm czystości spalin więc wszyscy producenci oszukiwali, a VW najbardziej. CO2 mnie nie truje (ba! nawet pijesz w napojach gazowanych), trują mnie tlenki azotu, cząstki sadzy, niespalone cząstki paliwa etc. Juz dawno (z 10 lat temu) sąsiadowi pokazałem przewagę benzyny nad dieslem, odpaliłem swoją benzynę 1.8T euro 4 w garażu podziemnym i staliśmy z tyłu przez kilkanaście minut i rozmawialiśmy. Potem chcieliśmy to samo zrobić z jego dieslem euro 5, po minucie z kawałkiem sam zgasił. Tego nie da się przeżyć. Niestety te wspaniałe diesle w ogóle nie grzeją zima, co owocuje że takie barany nawet przed sklepem nie gaszą tego dziadostwa tylko wysadza żonę i stoi i smrodzi aż człowieka dusi. Żeby to ode mnie zależało to zabroniłbym diesli już z 20 lat temu. Po prostu do dziś się dziwię że ludzie to kupują. Nosa nie mają czy już od tego fetoru stracili węch... Całkiem możliwe bo jeszcze zauważyłem że właściciele diesla często palą papierosy, jakby im było mało tego co wdychają z własnej rury na światłach. Wku..lem się bo mnie próbują tacy jak Ty zagazować na gnojowicy na co dzień na drodze, muszę większość jazdy na obiegu zamkniętym jechać żeby to przeżyć. Ale nie k..wa, to EV są do niczego!!! Włazi taki ma forum i pier..li swoje mądrości. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Weekend w Zakopanem? Jedź dizelkiem. Szybciej i taniej!