Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Weekend w Zakopanem? Jedź dizelkiem. Szybciej i taniej!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="cooler, post: 78466, member: 274"] Ja akurat lubię jeździć w nocy, jest to dla mnie relaksujace, słucham sobie przez drogę audiobooki na sluchawkach żeby rodzinka spala (teraz leciał Wędrowycz, Faceci w Gumofilcach), taka trasa to jest czas dla mnie i moje małe przyjemności. Złapałem się na tym że często planuje gdzieś wyjazd, ale głównym celem wyjazdu jest... droga. Przygoda zaczyna się już od planowania trasy, następnie ruszenie dupy z domu, potem systematyczne i metodyczne połykanie kilometrów, słuchanie muzy lub audiobookow. Jezeli w dzień to podziwianie widoków. Czasem po przyjeździe na miejsce czuje żal że to już koniec tej części przygody. Czekam niecierpliwie na powrót, albo ciąg dalszy - ostatnio wszystkie wakacje organizuje jako miesięczna objazdówka. Całe szczęście moja żona też lubi podróże, gorzej że synowie dorośli nic z tego bakcyla nie załapali. Siedzenie na dupie przy kompie to szczyt szczęścia. Tak że z tą męczarnią to niektórych rozumiem, ale ja mam to szczęście że to lubię oraz zwykle miałem auta w których świetnie się podróżuje w dalszą trasę, Sienna jest jakby ideałem dla takich jak ja. Żeby nie braki w infrastrukturze i zasięgu to Teslą też się fajnie połyka trasy zwłaszcza górskie. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Weekend w Zakopanem? Jedź dizelkiem. Szybciej i taniej!