wiadomość/chat z serwisem

nyknow

Fachowiec
Szanowni, otrzymałem poniższego maila wczoraj (a wczesniej serwis tesli z wwy telefonicznie wspominał ,że jest taka mozliwosc - że jest jakaś chmurka itd.) natomiast ja w swojej aplikacji nie widzę opcji zebym mogl napisać wiadomosc do serwisu..... macie taką mozliwosć? (jakieś zdjęcia z aplikacji mile widziane)

Możesz teraz wysłać wiadomość do naszego zespołu serwisowego bezpośrednio z aplikacji Tesla.
Włącz powiadomienia w ustawieniach telefonu, aby otrzymywać najnowsze aktualizacje i zadawać pytania dotyczące nadchodzących wizyt serwisowych.

mgapinski

Posiadacz elektryka
Wreszcie! Wcześniej jak jeździłem do serwisu w DE mówili mi żebym używał tego chatu zamiast nawalać do nich mailami, robili wielkie oczy, że polskie konta tego nie miały do tej pory

nyknow

Fachowiec
Wreszcie! Wcześniej jak jeździłem do serwisu w DE mówili mi żebym używał tego chatu zamiast nawalać do nich mailami, robili wielkie oczy, że polskie konta tego nie miały do tej pory
Heheh No wreszcie tylko ja tego dalej nie widze ;)

mgapinski

Posiadacz elektryka
Heheh No wreszcie tylko ja tego dalej nie widze ;)
tak to jest w tesli, ciągle robią a/b ze wszystkim, może się boją, że nie będzie nikt na to odpisywał jak mamy jedno SC u siebie a zaraz się zacznie sraczka z końcem kwartału jak to zwykle bywa u nich

Bronek

Pionier e-mobilności
Podczas serwisu też to robilem z warszawskim. Wtedy jest to możliwe gdy Cie powiadamiają.
Screenshot_20220924-173159_Tesla~2_copy_768x1707_1.jpg