Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
BMW
BMW iX Forum • BMW iX xDrive40, iX xDrive50
Widziałem BMW iX, zobaczyłem i czekam na odbiór w listopadzie ;)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="adamjttk_1, post: 21535, member: 298"] Wczoraj bylem na jezdzie testowej wersja iX 40. Ogolnie szalu nie robi, zupelnie jak ktos wyzej napisal - mozna by bylo przykleic znaczek "BYD" i nikt by sie nie kapnal - kilka miesiecy temu testowalem BYD Tang i auta sa bardzo do siebie podobne. Jest sporo plusow w porownaniu do Tesli - lepsze wyciszenie, dobre zawieszenie, head up, lasery, oswietlenie ambientowe, elektryczny hak, kamery 360 czy mozliwosc zamowienia audio B&W czy prawdziwej skory. Jest tez oczywiscie rownie tyle samo minusow - wyglad slaby, brak frunka, kierownica i jej obsluga to DRAMAT, uklad kierowniczy beznadziejny (W BMW..), ekran przed kierownica sluzy glownie za wyswietlanie tapet, jest bezuzyteczny, I-drive jest beuzyteczny tak samo, audio HK ledwo srednie (sporo gorsze niz w Tesli), ogolnie caly infotainment to lata za tym co oferuje Tesla - niby nie laguje, jest wyrazny ale uzytecznosc czy przyjaznosc jest lipna upelnie. Waga prawie 2,5 tony, srednica zawracania 13m.. Wersja iX 40 dobrze wyposazona to 450-500k PLN, wersja iX 50 to 550-600k PLN, imho w tej cenie sa lepsze propozycje ale chetnych na pewno nie zabraknie. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
BMW
BMW iX Forum • BMW iX xDrive40, iX xDrive50
Widziałem BMW iX, zobaczyłem i czekam na odbiór w listopadzie ;)