Widziałem pierwszego diabła obok mojej wsi- Dzwirzyno 30 .03.25r

zibizz1

Pionier e-mobilności
Ja też się zdziwiłem ze w swojej mieścinie wczoraj zobaczyłem nowego, też białego i to na miejskich tablicach a nie leasingowych. Dwa lata temu w okolicy tylko 2 Tesle jeździły

stanwise

Zadomawiam się
jednak dużo dało obniżenie tej tablicy z tyłu
No i taka obniżona może nie będzie klekotać na wybojach tak jak ta w starej Y na klapie bagażnika.
(Żeby się nikt nie przestraszył - klekotanie rejestracji w starym Y jest dość ciche - przy muzyce w kabinie praktycznie niezauważalne. Dopiero technik mobilny zwrócił mi na nie uwagę jak jeździliśmy żeby sprawdzić piski/ćwierki, które okazały się być od środkowego zagłówka)

eSUBA94

Posiadacz elektryka
No i taka obniżona może nie będzie klekotać na wybojach tak jak ta w starej Y na klapie bagażnika.
(Żeby się nikt nie przestraszył - klekotanie rejestracji w starym Y jest dość ciche - przy muzyce w kabinie praktycznie niezauważalne. Dopiero technik mobilny zwrócił mi na nie uwagę jak jeździliśmy żeby sprawdzić piski/ćwierki, które okazały się być od środkowego zagłówka)
w modelu3 masa osób ma tablice na sztywno bez ramek przytwierdzoną
zawsze się zastanawiałem czemu nikt kawałka płaskiej gumy nie używa typu - wycięta guma w kształcie tablicy o grubości 3-5mm

Bronek

Pionier e-mobilności
Zawsze wkręcam blachowkręty nawet jak przejdzie na wylot .
Generalnie nie zwracam na te pierdoły uwagi , tak jak na co jest na tablicy . Odkąd żona zabronila mi z racji Zachodniopomorskiego Województwa zamówienia tablicy zdradzającej moje preferencje, to odpuściłem

A ..
Miała być taka:.
ZO0FIL

Last edited: