Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Przedstaw się lub pochwal autem (jeśli chcesz :)
Witam po raz drugi. Tymczasem jako właściciel Riviana.
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Polonus, post: 143234, member: 2177"] Widzę, że niektórzy witają mnie tu z szeroko rozpostartymi ramionami. [USER=2750]@Aidbdhidhid[/USER] pewnie nawiązuje do dyskusji na innym forum, w temacie "Samochody elektryczne i autonomiczne". Ja, naiwnie, myślałem, że to jest wątek o samochodach elektrycznych i autonomicznych, tymczasem okazało się, że jest to wątek sfrustrowanych posiadaczy Dacii, których nie stać na normalne auta i którzy koniecznie chcieliby wprowadzić prawa zabraniające użytkowania czegokolwiek od Dacii większego. Żeby to zrobić, trzeba choć trochę umieć się zachować w kulturalny sposób, ale jak kogoś mamusia nie wychowała, to czego się spodziewasz? W PRL-u była taka audycja w TV, nazywała się Tele Echo, prowadziła to pani Irena Dziedzic i był to format kawiarenki, w której przy stolikach siedzieli zaproszeni goście, a ona po kolei przysiadała się do nich i rozmawiali. Taki prekursor Talkshows. Gdy Włodzimierz Lubański był gościem, na zakończenie rozmowy wstał, pocałował prowadzącą w rękę i powiedział: "Było mi niezmiernie miło rozmawiać z pierwszą damą polskiej telewizji". Dziedzić odrzekła: "Widzę, że z Górnika można wynieść nie tylko umiejętności piłkarskie, ale też dobre maniery", na co Lubański odparł: "To z domu, pani Ireno, to z domu". [USER=2750]@Aidbdhidhid[/USER] najwyraźniej z domu wyniósł co innego. Dziękuję. Zatem wkrótce tutaj podzielę się swoimi uwagami na temat tego samochodu. [URL='https://www.youtube.com/watch?v=eBzEP8IaBi0']Na moim kanale na "YT"[/URL] są już jakieś filmy z tym pojazdem. A i w Polsce pojawiły się pierwsze egzemplarze tego ciekawego samochodu. Rivian już ma trzy modele, R1T, R1S i delivery van dla Amazona, plus kilka różnych konfiguracji baterii i silników, a na 7 marca jest przewidziana prezentacja mniejszego SUVa, R2. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Przedstaw się lub pochwal autem (jeśli chcesz :)
Witam po raz drugi. Tymczasem jako właściciel Riviana.