Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Przedstaw się lub pochwal autem (jeśli chcesz :)
Witam Wszystkich :)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 110829, member: 6"] Ludzie zwykłym domykaniem w innych markach potrafią sobie paluchy po przycinać. Jakoś mamy tendencje do wieszczenia napraw i awarii, zanim cokolwiek kupimy.. Nie wiem... Jestem w czopku, urodzony czy co? Przed każdym zakupem osobowych aut, nawet kampera, o Harleyu nie mówię ( miał gubić śrubki ) zawsze mnie ostrzegano! . Wszystko miało się rozwalić itp, a nic takiego się nie stało. . Po za kilkoma przypadkami , lecz akurat w tych autach ktore miały być bezawaryjne i nie miały tego fatalnego PiaRu Zamknąć się falcony same potrafią, oczywiście, ale jak np. dupek z YT, odejdzie i auto będzie się chciało się zabezpieczyć o ile ma tak ustawione w menu. Auta z Yoke prowadzimy we czwórkę, w tym żona ( Tm3 ma też i Xp). Ad falcony, dla pasazerow są ekstra. Nie trzeba łba schylać, dla usadowienia dzieci tym bardziej. Nikomu niby nie zależy na niczym, to takie nasze Polskie . Nawet jak się spotykamy to narzekamy, nikt nie powie, że jest zadowolony. Co kraj to obyczaj. To gadanie aby usprawiedliwić pewne smutne fakty, różne fakty z życia. To pozostałość po egalitaryźmie komuny, dziadków , rodziców, czasem nas itd... [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Przedstaw się lub pochwal autem (jeśli chcesz :)
Witam Wszystkich :)