Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Przedstaw się lub pochwal autem (jeśli chcesz :)
Witam Wszystkich :)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="KrzysztofFly, post: 110886, member: 1062"] Także uważam, że musisz koniecznie umówić się na jazdy próbne, to naprawdę rozwieje dużo Twoich wątpliwości. Z wcześniejszych wpisów wnioskuję, że aktualnie jeździsz czymś dużym, chociaż wspomniałeś także, że głównie będziesz jeździł po mieście. Tak samo trasy 350-450km, nie będą problemem dla żadnego w trzech wcześniej wspomnianych modeli, szczególnie jak weźmiesz pod uwagę, że ilość ładowarek cały czas się zwiększa. Dla rodziny 2+2 w zupełności wystarczy MY, bagażniki są naprawdę pojemne i przy rezygnacji z kilku zbędnych rzeczy na pewno zmieścisz się na rodzinny wyjazd. Co do wsiadania, to w moim przypadku rozważałem 3 i Y. Ze względu na mój PESEL wygodniej wsiadało mi się do Y i stąd mój wybór. Podobnie ma się sytuacja w modelu S i X, do obu wsiadałem w salonie (nie jeździłem nimi) i zdecydowanie łatwość wsiadania była lepsza w X, tak jak [USER=6]@Bronek[/USER] wspominał, dodatkowo drzwi tylne dają jeszcze lepszy komfort wsiadania do tyłu, a także ewentualnego zapinania dzieci. W sumie to w X jeszcze bardziej odczujesz lepszy komfort zajmowania miejsc z tyłu, gdyż w każdym samochodzie zajmowanie miejsc z tyłu jest gorsze niż z przodu, a w X niekoniecznie. Co do pojemności bagażowej X-a, to tu już nie ma o czym dyskutować, tam będziesz mógł na wyjazd zabrać nawet najmniej potrzebne rzeczy, które z góry wiesz, że są Ci na nim niepotrzebne i nie będziesz musiał na ten temat dyskutować z żoną;);););). [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Przedstaw się lub pochwal autem (jeśli chcesz :)
Witam Wszystkich :)