Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Włochy - autostrady, parkowanie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="ypl, post: 140933, member: 1876"] Raczej pytanie niż pomysł, ale potwierdziliście mi to co już wstępnie widziałem na necie (zero info o darmowej jeździe). Ja nie jadę teslą do Włoch żeby było taniej, ale jeżeli są jakieś benefity to czemu nie skorzystać. Dzisiaj sobie wstępnie patrzyłem na trasę i kopara mi opadła ile tam jest ładowarek po drodze w Austrii i we Włoszech. Aż żałuję, że tak wcześnie to obczaiłem bo aż mnie nosi żeby już jechać. Kurde ale my trzeci świat jesteśmy pod tym względem ... Co do samego wyjazdu to w tym roku planujemy zrobić tylko północ, będziemy mieszkać przez 3 tygodnie nad jeziorem Garda, plus nocleg w jedną i drugą stronę w Wiedniu. 10 lat temu na strzała bym taką trasę robił i pewnie trochę narzekał, że muszę stawać i się ładować, ale teraz na komforcie z postojami wolę :) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Włochy - autostrady, parkowanie