Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Wodór nie ma przyszłości w transporcie. Przyszłość transportu to auta elektryczne - Michał Hetmański, Fundacja Instrat
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="p0li, post: 226888, member: 128"] czy wodor do samochodow jest z sensem czy bez sensu to zweryfikuje rynek (osobiscie sadze ze przy obecnej technologii jest bez sensu) a co do argumentow to mam jeden - pracuje przy wodorze od 2018r i mam stycznosc zarowno z technologia jak i z firmami, z wodorem w zastosowaniach od samochodow osobowych do kontenerowcow, wiem co sie obecnie projektuje, wiem w jakim kierunku idzie rozwoj itd wczoraj oddalem wstepny projekt instalacji 1,5MW na ciekly wodor na statku-poglebiarce, przez nastepne dwa tygodnie jade do klienta naprawiac 400kW ogniwo ktore raczyl popsuc - wiec oprocz wiedzy teoretycznej mam troche praktycznej pisalem troche na ten temat zarowno tu jak i na strone elektrowozu ale zawsze sie znajdzie keyboard warrior ktory sie naczytal w internetach i wie lepiej i czytanie takich glupot i klamstw jak w poscie przedpiscy powoduje u mnie gnicie ziemniakow w piwnicy bo juz nauczylem sie nie dyskutowac - rownie dobrze mozesz pogadac sobie z red. mazurkiem - podobny efekt [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Wodór nie ma przyszłości w transporcie. Przyszłość transportu to auta elektryczne - Michał Hetmański, Fundacja Instrat