Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Wrażenia z jazdy w trasie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Michal, post: 100537, member: 89"] Ale jakie setki tysięcy? Co za stek bzdur... Ile jest producentów samochodów? 50? 200? Tak faktycznie, a nie marek nasrane jak w VAG żeby ludziom mieszać w głowach... Masz klienta rozsyłasz po tych 50-200 endpointach zakodowany VIN i jak ktoś ma to odpowiada. Z resztą VIN ma wbudowana informację o producencie, więc nie musisz nawet tego robić. Od razu strzelasz do końcówki producenta. Takie rzeczy to ja robiłem 15 lat temu na kiblu ;) Ja nie mogę zrozumieć o co Ty się wykłucasz? Nawet jak by sam bóg/budda/wielki spagetti potwór zstąpił z nieba i powiedział, że Tesla ma tutaj rację i plug and charge to lepsza opcja, to i tak byś się kłócił, że ten Elon to nie jest taki mądry jak wszyscy myślą, bo nie wiem... ma za dużo pieniędzy w akcjach spółek, które stworzył ciężką pracą? ehhh... Nie mogę naprawdę objąć głową jak coś tak oczywistego i lepszego niż cokolwiek innego budzi jakieś dyskusje... I to dyskutujesz tylko Ty - osoba, która nie widziała na oczy P&C. Poczekaj, niedługo [USER=127]@vwir[/USER] napisze, że może ładować w sieci SuC za pomocą P&C i będzie pozamiatana ta dyskusja. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Wrażenia z jazdy w trasie