Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Wrażenia z jazdy w trasie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="zibizz1, post: 101218, member: 1241"] A czym się różni netto od brutto? Tesla podaje całe zużycie w trakcie jazdy czyli wtedy gdy auto nie jest w trybie park. W Tesli też jest regulacja ale nie widać dużej różnicy;). Ogólnie to Tesla jakby dostosowuje się i np na początku w korku bardzo szarpie ale po chwili się uspokaja. w VW rzeczywiście tempomat super trzyma odległość i regulacja jest tam odczuwalna natomiast line assist(mam w aucie z 2019) to kupa przy autopilocie. Ja Teslą Performance uwielbiam jeździć w trybie Sport ale pasażerowie nie lubią dlatego zazwyczaj korzystam z chil bo wygładza input i łatwiej łagodnie ruszyć. Wadą chill jest to że hamowanie regeneracyjne też jest wygładzone i odrobinę później osiąga pełna moc. Mam SEXY buttons i kick down, czyli jak wcisne do dechy to przełącza się w sport, a pod kierownicą przyciski do zmiany trybu i włączania autopilota. Tesla jeździ się zajebiście, te 150KM elektrycznych na tone to jest to, więcej to raczej dla szpanu. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Wrażenia z jazdy w trasie