Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Wrażenia z jazdy w trasie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Pabloss, post: 110921, member: 1587"] Witajcie. Kolejna trasa za mną tym razem Polska (Jaworzno) - Holandia (Haga) - Polska (Jaworzno). Łącznie przejechane 2 451 km i zużycie 15,4 kWh. Trasa po autostradach z prędkościami autostradowymi 130 -140, a czasami 90 bo ruch, korki, itp. Jechałem tak jak się dało. Samochód sprawował się bardzo dobrze, a komfort jak i działanie klimatyzacji bez zastrzeżeń. Jeżeli chodzi o ładowania to również bez najmniejszego problemu. Mówiąc krótko nic nie planowałem. W nawigacji podałem adres, a resztą zajęła się Tesla :-). Nigdzie nie czekałem, a ładowania tak po około 25 minut. Czasami nawet było to za mało aby spokojnie zjeść i skorzystać z toalety. Tak więc po rak kolejny przekonałem się i mam nadzieję że przekonam innych TAK autem elektrycznym da się podróżować w dalsze trasy hehehehe. Ale aby nie było tylko tak kolorowo to w drodze powrotnej wystąpiła - chyba jakaś awaria bo został wyłączony tempomat komunikat DI_a124 Tempomat wyłączony. Wszystko wracało do normy np. po postoju, czy ładowaniu, ale po jakimś czasie wracało. Zgłosiłem to na serwis, ale po cuchu liczę, że aktualizacja 26.8 to naprawi. Właśnie przed chwila ją zainstalowałem. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Wrażenia z jazdy w trasie