Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Wrażenia z jazdy w trasie
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Bronek, post: 99816, member: 6"] Mnie zmotywowała pierwotnie do zakupu wypasu elektrycznego, chyba pierwsza hulajnoga elektryczna i ebike. Zrozumiałem że trzeba się spieszyć i być zawsze na górze lub z przodu peletonu. Lepiej wtedy widać i jest przyjemniej, nie ma tłoku. A do tego kto pierwszy ten lepszy, argumenty są nam znane... Owszem można zostać i też będzie luz, ałe wtedy jest się w zepsutym powietrzu z tyłków tych co nas wyprzedzili., kanapki zjedzone gorzała wypita, zostały same "kaszaloty u obu płci pod ścianą. Z 6 lat temu gdy pierwsze takie elektryki nabyliśmy z Chin i dymaliśmy nimi do roboty, usłyszałem komentarz od bliskiej mi osoby, że nie wypada aby, po pierwsze kobieta (żona), po drugie - w pewnym wieku, po trzecie piastując pewne stanowiska lub wykonując pewne zawody, takim czymś się poruszała po miejscach publicznych. Nie dało się być wtedy incognito, bo nie było Covidu i masek. Zdanie swoje podtrzymywała do czasu jak zobaczyla w. TV Tuska w Brukseli na hulajnodze. Było też fajnie jak nabyłem taką niby 1000wat. 60 km/h niby ale ok 45 szła i panowie w rajtuzach na 40 letnich endorfinach i na swoich rowerkach kewlarowych zostawali w tyle. Ludzie byli życzliwi... do czasu wypożyczalni i leżących pierdyknietych byle jak i byle gdzie itp... Ebiki niby emeryckie... Itd. Ale dzięki nim wielu polubiło rowery i wielu mogło nawet będąc chorym lub niepełnosprawnym zaznać ruchu i jazdy. Obecny stan tłumaczę chorobą psychiczną, 5 hulajnóg, z 7 ebików, 3 ev Na pytanie co na to żona? Odpowiadam, że ma 7 wibratorów na baterię i myśli o ósmym na siłę. Siedzi cicho, co mnie zastanawia czy czasem ta elektromobilność nie poszła za daleko, bo.... burdel mam tylko w garażu. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Wrażenia z jazdy w trasie