Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Infrastruktura GreenWay, Orlen, Ionity, ...
Wsparcie w związku z sytuacją na Ukrainie (Tesla, GreenWay, Ionity)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="gim-kg, post: 40263, member: 117"] Ja ekspertem nie jestem, ale czytałem dość obszerny artykuł. Były tam poruszane właśnie kwestie aby majątek Rosyjski i oligarchów przeznaczyć dla Ukrainy jako reparacje. Nie można ganić Rosji, że nie przestrzega praw, samemu łamiąc te prawa. Dlatego ekspert podał jako jedyny sposób na reparacje właśnie odmrożenie funduszy Rosyjskich pod warunkiem reparacji. Niemcy po IIWS też nie spłaciły wszystkiego od razu a było to rozłożone na lata. Nie tylko Rosja zobowiązała się do uznania granic i niepodległości Ukrainy. Gwarantami były też USA i UK. Dzięki temu Ukraina oddała broń atomową której miała sporo po rozpadzie ZSRR. Gdyby tego nie zrobili to myślę, że teraz Rosja nie zdecydowałaby się na atak. Z drugiej strony skoro się zdecydowali to Ukraina może w świetle prawa międzynarodowego uznać tamten akt jako już nie obowiązujący. Mając swoje złoża i technologie w krótkim czasie mogli by mieć broń jądrową, bo mają status państwa atomowego. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Infrastruktura GreenWay, Orlen, Ionity, ...
Wsparcie w związku z sytuacją na Ukrainie (Tesla, GreenWay, Ionity)