Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Wstyd i hańba dla Haier
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="to_masz, post: 138747, member: 2343"] Czyli kolejna firma patrząca na to jak można zmonetyzować API Co ciekawe moduł WiFi w Haierze to esp32, które można zastąpić swoim i sterować lokalnie - są projekty w necie, ale jak na razie dobrze działa integracja HACS, więc nie wchodziłem w ogóle w ten temat Co mnie też zastanawiało, to że klimatyzator [I]pika[/I] na przyjęcie stanu i pilot potrafi wysłać zestaw komend, a w integracji wysyłam po jednej, żeby ustawić scenariusz "grzanie rano", "spanie w upał bez wietrzenia", "impreza dom/taras" i [I]pikań[/I] jest kilka 🙃 obstawiam, że każde [I]piknięcie[/I] cieszy ludzi z billingu w AWSie [USER=89]@Michal[/USER] też nie rozumiem jak Haier może tak słabo mierzyć temperaturę otoczenia (ale może wszystkie klimy tak mają, tylko Haier podaje temperaturę otoczenia, a nie zadaną i dlatego to bardziej irytuje). Tłumaczę sobie to tym, że wymiennik wolniej się ochładza/ogrzewa bez działającego wentylatora, a temperatura promienieje wewnątrz obudowy. Kiedyś odpalałem "fan only", żeby przedmuchać i temperatura się urealniała. Masz to jakoś ogarnięte? [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Reddikop – znaleziska z sieci
Wstyd i hańba dla Haier