Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Tematy ogólne
Wycieczka - zasugerujcie ciekawe miejsca!
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="nabrU, post: 163274, member: 919"] Ale coś bliżej? To była taka sama trasa jak w moim linku? Trochę nie po trasie. U mnie też jest trochę takich ładnie zagospodarowanych miejsc ładowania, więc nie mam parcia. Raczej chodziło o widoczki, czyli np. SuC z górami czy jeziorkiem w tle ;) aby połączyć przyjemne z pożytecznym. Nie mamy zamiaru jeździć przez żadne duże miasta. Jeśli już to jakieś małe malownicze miasteczka czy wsie. Mam te same obawy nt. Stelvio (pewnie od cholery rowerzystów i motocyklistów będzie o_O) więc jak ktoś ma jakąś fajną i mniej obleganą przełęcz to chętnie. Co do jazdy wzdłuż wybrzeża to mieszkamy w sumie nad morzem więc czy ja wiem. Czy mowa tu o Francuskiej Rivierze? I o co chodzi z wielkim dzwonem, bo nie kumam o co chodzi? Termin jest jaki jest bo tak mamy obije urlopy niestety (oboje na etatach, nie to co Wy biznesmeny :p) [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
SZYBKIE stacje ładowania: GreenWay, Ionity, ...
Tematy ogólne
Wycieczka - zasugerujcie ciekawe miejsca!