Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Wyciszenie a raczej jego brak
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Skasowane_na_zyczenie_2025-03-25, post: 213703"] Kupiłeś sobie raczej głośne opony (Hankook Winter i*cept evo3 W330) wg etykiety mają 72 dB. Dla mnie hałas jest podstawowym parametrem przy zakupie opon. Generalnie stosuje całoroczne Nexen 4seasons 69 dB (dwójki wg etykiety są głośniejsze). W Springu jestem właśnie po wymianie zimowych Matador MP93 (dramat) na Davanti Alltoura wielosezon (budżetówka 68 dB) I różnica na plus jest ogromna. Przyczepność tej Davanti wg etykiety taż jest lepsza ale nie ma zimy więc nie mogę ocenić. Dzięki etykietom EU można te opony kupować "mniej w ciemno". Odnośnie wyciszenia to jestem zaskoczony bo myślałem że Tesla jest raczej komfortowa. W Sparingu to dopiero był dramat ale poprawiłem sobie komfort budżetowymi metodami i jest o niebo lepiej. A podwójne uszczelki w drzwiach ma ta Tesla? Poniżej szczegóły robótek ręcznych Beitrag im Thema 'Dichtungen für die Windschutzscheibe und Türen' [URL]https://www.springforum.de/threads/dichtungen-fuer-die-windschutzscheibe-und-tueren.642/post-121760[/URL] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model Y Forum • Tesla Y SR/LR/Perf + Juniper
Wyciszenie a raczej jego brak