Wydanie tesli - u nas chyba lepiej ;-)

boa

Posiadacz elektryka
Jak dla mnie masakra. Sorry, że znowu temat tesli, ale jak bezdomny nocuję w aucie do wydania, to coś już jest nie tak lekko…

nabrU

Moderator
Wstawiasz znowu jakieś linki ze źródeł średnio przychylnych EV i jesteś zdziwiony. A że Tesla pośród EV ma teraz najlepsze click-bait'owe branie, to się jej najwięcej dostaje online. Czasami słusznie, ale w większości to są jakieś kompletne bzdety.

boa

Posiadacz elektryka
Wstawiasz znowu jakieś linki ze źródeł średnio przychylnych EV i jesteś zdziwiony. A że Tesla pośród EV ma teraz najlepsze click-bait'owe branie, to się jej najwięcej dostaje online. Czasami słusznie, ale w większości to są jakieś kompletne bzdety.
Die Welt, a nie Fakt i mają na wszystko pokrycie / dowody. Wg mnie tak nie powinno być, zrobili patologię i to nie jest cięcie kosztów tylko zła filozofia. Moje zdanie.

boa

Posiadacz elektryka
Swoją drogą kwestia zawyżania przebiegu czy tutaj nieprawidłowości w Niemczech - myślałem, że czasy sekty teslowej już za nami, a tutaj widzę, że dalej ma się dobrze i duża grupa osób nie dopuszcza sytuacji, w której tesla zrobiłaby coś źle.. Pobudka! Nie wkleiłem pomówień tylko realne rzeczy, które wydają się wiarygodne. Gdybym miał Rolce-Royce'a i ktoś udowodniłby, że tam jest jakaś patologia, to przyjąłbym to do wiadomości. Może by to zmieniło moje postrzeganie marki, może nie, sprawa indywidualna. Ale żeby od razu zamykać się w swojej bańce? Polecam otwarte szersze spojrzenie :)

boa

Posiadacz elektryka
I zobaczcie, napisałem w możliwie pozytywny sposób, że w PL jest lepiej, dając możliwość pochwalenia Tesli w PL. Ale rzuciliście się, żeby dezawuować źródło, choć sami nie macie pojęcia, jaka jest prawda w Berlinie :) Zostawiam do przemyślenia :)

boa

Posiadacz elektryka
Pokaż te dowody, których istnienie potwierdzasz
Zamiast tego linkujesz jakieś śmieci i się obrażasz, że Ci nie wierzymy
to nie jest mój news, ja tam nie byłem i nie zbierałem dowodów - Die Welt to zrobił: https://www.welt.de/wirtschaft/plus...heerende-Zustaende-in-Berliner-Werkstatt.html
Możesz nie wierzyć, ale gdyby zdjęcia były z Photoshopa, a historia zmyślona, to nie byłoby procesu i odszkodowania? Myślisz, że wystawialiby się na proces z Elonem?