Wydruk 3D - przydatne rzeczy

sredni

Zadomawiam się
Ostatnio bywam po 3 razy w tygodniu na myjni i za każdym razem się wkurzałem jak musiałem wygrzebać drobniaki z dna tacki. Zrobiłem więc sobie mały przyrząd na monety (a i miejsce na adapter do Sentry się znalazło 😎).

Macie jakieś inne fajne/przydatne rzeczy które można wydrukować? Podzielcie się :)

Attachments

• IMG_6318.jpg
    IMG_6318.jpg
    398,1 KB · Liczba wyświetleń: 50
  • IMG_6315.jpg
    IMG_6315.jpg
    267 KB · Liczba wyświetleń: 49
Last edited:

Giaur77

Fachowiec
Polecam siatki ochronne na wyloty wentylacji podłogowej.

Ja zdecydowałem się na wydruk dopiero po (nierównej) walce z kasztanami, które wpadły do wylotu wentylacji i radośnie turlały się przy każdym zakręcie 😂

sredni

Zadomawiam się
Polecam siatki ochronne na wyloty wentylacji podłogowej.

Ja zdecydowałem się na wydruk dopiero po (nierównej) walce z kasztanami, które wpadły do wylotu wentylacji i radośnie turlały się przy każdym zakręcie 😂
właśnie znalazłem je niedawno i się zastanawiałem czy to naprawdę taki problem z tymi otwartymi wylotami. Widzę że jednak muszę to zrobić wcześniej niż później 😅

Mike_PL

Nowy na Forum
Mi wpadły 2 ziarenka kukurydzy, które nie przerodziły się w popcorn. Irytujący dźwięk na maxa. Udało się je wydmuchać.

Giaur77

Fachowiec
właśnie znalazłem je niedawno i się zastanawiałem czy to naprawdę taki problem z tymi otwartymi wylotami. Widzę że jednak muszę to zrobić wcześniej niż później 😅
U mnie przez rok nie było, ale jak już napisałem potem problem się pojawił.
niestety wyloty są tak skonstruowane, ze tuz przed wylotem (wlotem dla ciała obcego, np kasztana 😁) jest obniżenie i coś co wyleciało bardzo trudno jest wyciagnac.

Giaur77

Fachowiec
Mi wpadły 2 ziarenka kukurydzy, które nie przerodziły się w popcorn. Irytujący dźwięk na maxa. Udało się je wydmuchać.
Ten sam wykonalem ja: nadmuch na nogi na maxa i postukać w podłogę. Kasztan lekko podskoczył a pęd powietrza go wydmuchał. Zanim na to wpadłem męczyłem się z 1h próbując wyciągnąc go drutem oklejonym taśma dwustronna. Jednego tak się udało nawet wyciągnąć 😁

Giaur77

Fachowiec
Ostatnio bywam po 3 razy w tygodniu na myjni i za każdym razem się wkurzałem jak musiałem wygrzebać drobniaki z dna tacki. Zrobiłem więc sobie mały przyrząd na monety (a i miejsce na adapter do Sentry się znalazło 😎).

Macie jakieś inne fajne/przydatne rzeczy które można wydrukować? Podzielcie się :)
Ale Twój projekt to do jakiegos organizatora „third party”? U mnie schowek w konsoli wyglada inaczej…