Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Wyjazd do Włoch
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Hue Zarri, post: 252473, member: 88"] Generalnie to mam dwa problemy z tym wyjazdem, 1. poprawne wyliczenie trasy w górach. Byłbym zadowolony gdybym zamknął wyjazd w 4 ładowaniach. Tesla słabo poradziła sobie z infomrowaniem mnie czy dojade czy nie, dawała dwie sprzeczne infomracje 2. Prędkość ładowania, miałem 210kW może miedzy 4-10% a potem coraz słabiej, najgorsze straty czasowe to powyżej 50%, gdzie była już martwica na poziomie 120kW i potem przy 60-80% 70kW. Na takich trasach gdzie jade w nocy nie oszczędzam, jeżdże w przedziale 0%-80% i czasami jak trzeba to 95% ale to juz musi być jakaś atrakcja na ładowarce bo rodzina oszaleje z nudów. Mam 92% SoH baterii co daje realne 66kWh dostepnej pojemnosci, wiec wyniki co do tych dłuższych przelotów są zadawalające. Do komfortowego podróżowania brakuje mi tych 20kWh baterii :S. Co zastanawia mnie czy TMX w przyszłości poradzi sobie lepiej. Czy jednak zacząć szukać jakiegoś chińczyka. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
Forum ogólne – zapraszamy!
Na każdy temat
Wyjazd do Włoch