Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Y czy 3 ? rozkminy skodziarza :)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="Jaceq, post: 97788, member: 1236"] Dla mnie fun factor występuje również w RWD :-) przejedź się - nie wciska w fotel jak LR czy Perfornance ale mułem zdecydowanie nie jest. Zgodnie z wątkiem wskazanym przez [USER=476]@ciastek[/USER], jedyna znana mi różnica w wyposażeniu poza napędem to światła przeciwmgielne. Audio jest na 100% to samo i do tego gra bardzo ładnie. Nie upierałbym się też przy jeździe bez ładowania - to jest jakieś 15-20 min przerwy w trasie. Jeżdżę regularnie spod Łodzi do Warszawy przez A2, okolo 350km w obie strony. Dało by nawet radę przejechać bez ładowania przy wolnej jeździe. Ja jadę normalnie i ładuję się raz na powrocie. Przy Twoich założeniach RWD spokojnie da radę. Na 100% baterii pokazuje teoretyczny zasięg 418km i jest on do osiągnięcia bez większych wyrzeczeń. Zdarzyło mi się przejechać 210km na połowie baterii i to nie po mieście a na drodze krajowej, jadąc spokojnie ale nie wlekąc się. No ale wyboru musisz dokonać sam 😀 Jak już się zdecydujesz pamiętaj żeby skorzystać z czyjegoś linka polecającego (na przykład mojego ze stopki :-)). Obie strony zyskują darmowe punkty na ładowanie na Superchargerach. [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Inne modele i pozostałe pytania
Y czy 3 ? rozkminy skodziarza :)