Forum Samochody Elektryczne
Fora
Nowe posty
Search forums
Pokaż najnowsze
Nowe posty
New media
New media comments
New resources
Najnowsze aktywności
Media
Nowe multimedia
Nowe komentarze
Search media
Resources
Najnowsze recenzje
Search resources
Log in
Register
What's new
Szukaj...
Szukaj...
Szukaj tylko w tytułach
By:
Nowe posty
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Z archiwum X - brak niektórych funkcji pojazdu (zniknęły)
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Napisz odpowiedź
[QUOTE="chewbacca, post: 113823, member: 527"] Chodzi o funkcję regulacji temperatury ochrony przed przegrzaniem kabiny oraz o możliwość włączenia/wyłączenia dźwięku tempomatu. Pamiętam, jak te opcje były wprowadzane w aktualizacjach (odpowiednio 2022.36.1 i 2022.8.10.1) . Pamiętam też na 100%, że były w moim aucie po zainstalowaniu danej aktualizacji. Później jednak nie zwracałem już na nie uwagi... Raczej nie korzystam z ochrony przed przegrzaniem kabiny (bo auto w domu stoi w garażu a jak parkuje gdziekolwiek indziej to zostawiam sentry mode) a dźwięk tempomatu wydawał mi się okej. Po jakimś czasie kiedy chciałem jednak wyłączyć dźwięk tempomatu (najbardziej przeszkadza mi ciągłe ściszanie muzyki na czas tego dźwięku w trakcie jazdy) opcji tej już nie potrafiłem znaleźć w menu. Olałem temat. Dzisiaj jednak zobaczyłem, że [USER=919]nabrU[/USER] [URL='https://forum.elektrowoz.pl/threads/szybkie-pytanie-szybka-odpowiedz.471/post-113811']ma opcję regulacji temperatury ochrony przed przegrzaniem kabiny[/URL]. Ja tego u siebie już nie mam. Znalazłem info w instrukcji, że powinno być (choć jest ciekawy dopisek "jeśli dotyczy"). To samo tyczy się opcji dźwięku tempomatu. U mnie nie ma a w instrukcji jest, że powinno być. Nie mam pojęcia co jest grane... Możecie napisać czy macie lub nie macie tych opcji u siebie? Może mam korniki w moim MCU Tesli i zaraz kolejne opcje mi znikną... Dodam że soft w Tesli jak i w telefonie jest najnowszy. [ATTACH type="full" alt="Elementy sterujące klimatyzacji 2023-09-07 17-30-02.png"]13134[/ATTACH][ATTACH type="full" alt="Funkcje Autopilota 2023-09-07 17-39-18.png"]13135[/ATTACH] [/QUOTE]
Verification
Wyślij odpowiedź
Fora
TESLA
Tesla Model 3 Forum • Tesla 3, TM3 SR+, LR, Perf
Z archiwum X - brak niektórych funkcji pojazdu (zniknęły)